Test af Bluetooth Stegetermometer

Kategorier Anmeldelser, Fjerkræ, Grill, Kød, Stegning

Du kender ham sikkert, ham grill freaken der laver flæskestegen på grillen juleaften og altid rammer den perfekte stegning, men det er ikke fordi han har magiske kræfter at stegen bliver perfekt, det er fordi han altid rammer den perfekte kernetemperatur!
Udbuddet af stegetermometre har aldrig været større, men alligevel er der mange der stadig ikke benytter dem. Det ville dog hurtigt være tjent ind når stegen til 200,- er blevet tør og knapt nok kan bruges til pålæg dagen efter.
Jeg har selv netop været ude og købe et nyt stegetermometer, da det gamle ikke ville virke længere og havde 3 simple krav.

– Det skulle være trådløst

– Der skulle være et display i base enheden, så jeg kunne se temperaturen 2 steder

– Der måtte gerne være lidt intelligens i enheden

Jeg har kigget på efterhånden mange enheder, men mange faldt af på kun at have temperaturen et sted. Jeg ville gerne at jeg både hurtigt lige kunne se det ved grillen, men at der også var en enhed jeg trådløst kunne tage med mig.
Løsningen fandt jeg hos Coolstuff som sælger gadgets og de havde lige det jeg har ledt efter.


Et trådløst stegetermometer, der består af et termometer, med en ledning og en lille basestation med et display. Jeg tilslutter så min telefon til enheden over bluetooth og kan følge grillen i et lille app.
Det er alt sammen meget simpelt og noget jeg havde fundet flere ting der kunne, det jeg valgt at betale lidt ekstra for er historikken hvor jeg let kan gemme hvad jeg lavede og hvordan det gik i en lille note. Den sidste note jeg har lavet er f.eks. denne:

”2.5kg roastbeef, 1 time og 5 minutter, perfekt rød, grillmaster kul Netto”

Det tager mig 1 minut at skrive og betyder at næste gang der er gæster kan jeg også lave en perfekt roastbeef. Dette vises sammen med en graf, så jeg kan følge den næste gang og se at den ligner den sidste.
I selve appen kan jeg også sætte en alarm og se hvor lang tid der ca. er tilbage, smart når man skal planlægge tilberedningen af tilbehøret.
Der medfølger faktisk ikke kun en, men to målesonder til enheden, så du enten kan have 2 stege på grillen på samme tid, eller sætte to i en steg der har lidt forskellig størrelse for at se hvornår den er medium i den ene ende uden at være overstegt i den anden.

Du kan købe termometeret her hos CoolStuff.dk for 319,-

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *