Madpakke Ideer til Børn

Kategorier Madpakker

Madpakker til børn har altid været et stort samtalepunkt og hvor forældrene i stigende grad er heldige at der bygges lækre kantiner på deres job hvor der er et stort udvalg af lækre og sunde retter så er folkeskolerne heldige hvis der er en lille bod hvor børnene kan købe lidt kiks og kager.

De sunde alternativer findes ikke, så det gælder om at lave en god madpakke som børnene gerne vil spise og som er sund, det er nemlig her der bygges mange vaner for hvad de unge spiser resten af livet.

Heldigvis er skolerne gode til at stille med både køleskabe og mikroovne så den varme leverpostej eller ostemad du husker fra folkeskolen ikke længere er hverdag, men derfor kan det stadig være svært at finde ideer og tiden til at lave den gode madpakke. Hvis du er lidt presset på tid kan en mulighed være måltidskasser for børn hvor du hver uge får en frisk måltidskasse med madvarer til 5 lækre madpakker og en række mellemmåltider.

 

Her er listen med 13 madpakke ideer til børn:

 • Sund pastasalat med bønnepasta, pesto, grøntsager og kød
 • Som en lille snack – Rugbrødschips af resterne af rugbrød fra hjemmet
 • Frugt skåret i lette stykker
 • Grønt skåret i lette stykker
 • Pizzasnegle
 • Humus til at dyppe grøntsagsstængerne i
 • Pølsehorn
 • En lille snack – Saltede mandler
 • Salat med frugt som jordbær, melon eller vindruer i
 • Kyllingelår
 • Rissalat
 • Ostesticks
 • Indbagt “Pizza”

 

Mange af ideerne er nogle der kan bruges til at tage resterne fra aftensmaden og bruge til madpakken, det kan være lidt salat, pasta eller ris der lige er til overs og så istedet for at stå og smide det ud, kan du lave madpakken med det til næste dag. Der er næsten altid for meget mad til aftensmad og det er let lige at lave et par stykker rugbrød hvis der ikke er rester nok til hele madpakken.

Jeg håber du har fået et par gode ideer til madpakken, hvis du har andre må du gerne smide en kommentar her under!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *