Snacks til Fodboldkampen

Kategorier Snacks

Ser du nogensinde fodbold med vennerne? Så vil jeg gerne udfordre dig lidt på snack der nok ofte betyder chips, øl og måske et par ristede peanuts. Der er nemlig god mulighed for at lave lækre snacks i kan nyde i halvlegen, eller inden kampstart. Jeg har taget 2 rigtige mande snacks med der også kan gøre det ud for et måltid og en enkelt ekstra lille snack til under kampen.

Denne artikel præsenteres i samarbejde med betmaster.dk

 

1. Grillet eller Stegt Lammekrone

En meget populær udskæring i Italien hvor lammet spises direkte fra benet. Forestil dig spareribs, bare med lam. Når du først har lært at tilberede dem kan det næsten ikke gå galt. Bare lidt hvidløg og timian! En perfekt start på fodboldaftenen kunne være at i spiser spareribs, hotwings og lammekrone!

 

2. Choco Chip Cookies

Under kampen skal der naturligvis også være snacks, men frem for den klassiske chips og nødder kunne en omgang lækre chocolate chip cookies måske være en ide? De er lette at lave i forvejen og smager himmelsk, også med et par øl til.

 

3. Sliders i halvlegen

Bollen bages i forvejen, salaten skæres inden gæsterne ankommer og bøfferne er formet. Så kan du sagtens nå at lave sliders i halvlegen og overraske gæsterne med et lækkert lille måltid så i er kørende hele aftenen. Husk ost og bacon!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *