Den perfekte gave til kokken

Kategorier Kurser

Når du er inviteret over til en ven, veninde, familie eller en helt 4. for at spise, så vil du gerne have en gave med til værten. En buket blomster går aldrig af mode, men hvis du gerne vil give kokken lidt ekstra så har vi her samlet 3 ideer til den perfekte gave til kokken.

Idé 1 – Et madlavningskursus

Selv de bedste kokke vil gerne have inspiration, lære nye teknikker og møde andre mennesker med samme interesser og lige netop madkurser er en genial måde at gøre det på. Det kan være lige fra et kursus i hotdogs hos Mayers Køkken hvor du lærer at lave pølser, ketchup og brødet fra bunden af eller det kan være en tur til vadehavet og samle østers inden turen går tilbage til køkkenet hvor de skal tilberedes.

Der er mange muligheder og kun din fantasi sætter grænsen. De billigste kurser koster fra et par hundrede kroner.

 

Idé 2 – En invitation til mad hos dig

Vil du gerne give lidt ekstra kunne du i buketten med blomster smide en invitation til en middag hjemme hos dig. Er du ikke selv den store kok kunne det også være en invitation til at se Super Bowl, hvor du så serverer en række lækre snacks eller lignende. Det er let at spice aftenen ekstra op hvis der er et lidt eksotisk tema, som mexikansk, japansk eller indisk.

 

Idé 3 – En god flaske vin til maden

Denne ide afhænger i stor gad af kokken. Er han selv vinkender? Så vil han sikkert allerede have udvalgt vinen til maden og så kan du måske istedet vælge en god flaske rødvin til efter maden. Tricket her er ikke at fare ind i Brugsen på vej ud for at spise, men at bruge 20 minutter i middagspausen på at køre ned til den lokale vinhandler og få 1-2 flasker god vin, som passer til situationen. Her kan du ofte få lov til at smage på flere forskellige vine inden du vælger, så du er helt sikker på at du kommer hjem med en som du føler passer.

Det kunne også være øl hvis du eller kokken ikke er til vin.

 

Vil du have flere ideer til kokken? Så læs denne artikel hos gaveinspiration.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *