Det skal smage godt

Kategorier Desserter

Grillsæsonen er over os, ligesom sommeren så småt også er ved at få sit tag i Danmark. Det betyder at mange vælger at rykke køkkenet udenfor, i overført betydning. Grillen bliver nemlig mange danskeres fortrukne komfur, og det er da også en utrolig lækker måde at lave mad på. Ikke nok med at det er billigt, så er det også noget utroligt velsmagende og lækkert mad, der kommer ud af det.

Få inspiration

Når det kommer til desserter er jeg ingen ekspert, jeg kender til området, men er ikke videre skarp på det, hvorfor det som står her skal tages med et gran salt. Det skal dog siges at jeg ikke er bange for at kaste mig ud i noget nyt og da slet ikke når det kommer til de søde sager. Der er mange muligheder for at lave spændende desserter.

Er du typen der skal ned i det lokale supermarked for at få inspirationen, så er der også gode muligheder for det, især hvis du samtidig er kreativt anlagt. Det kræver også en hvis portion penge hvis du gerne vil have en god portion søde sager med hjem. Husk også at tage et smut forbi frugtafdelingen, det er her du finder noget af det mest spændende. Især i sommerhalvåret kan de friske jordbær gøre enhver dessert til den sande gourmetoplevelse.

Der findes også flere steder online hvor du kan hente inspiration, bl.a. hos bakeinspire! Her kan du læse mange forskellige bloggeres oplevelser og få del i deres erfaringer med det søde bagværk.

Kom godt i gang

Når du har støvsuget det store internet for alt om de søde sager og når de er blevet trætte af dig i den lokale Føtex, så er det tid til at komme i gang selv. Det første du skal have styr på er alle de almene ingredienser, det hedder sig sukker, mel, smør, mælk samt gær og æg. Når de ting er på plads er det tid til at få det søde bagt ind i kagerne. Her kan chokolade knapper og årstidens frugter være en god start. Er det i forår/sommer, så er friske jordbær et rigtig godt og lækkert udgangspunkt, som du ikke må tage fejl af.

Hvad du vælger at lave er op til dig selv, kun fantasien sætter grænser!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *