På skovtur med damen

Kategorier Uncategorized

Hvis du er så heldig at have en dame på, så er det nu du skal læse med. Er du en forever-alone type er du også meget velkommen til at læse med, for det er en til os alle, uanset hvem man er. Og det jeg gerne vil fortælle lidt om i dag  er hvordan du kan lave den bedste skovtur med damen.

Forberedelserne

Nu handler den her blog jo om mad, det skal der slet ikke være nogen tvivl om, og hvad er ikke hyggeligere end en engangsgrill ude i skoen og så i godt selskab. Hvis du ellers har hænderne skruet godt nok på, vil du kunne lave meget lækkert mad på sådan en engangsgrill. Især kylling og gril er populære retter som kan laves derpå.

Men nu har jeg også nævnt at du skal tage damen med, så det er vigtigt med lidt grønt til hende også. Squash og majs er gode ting at tage med, ligesom gulerødder og agurk også er ligetil. Er du vild tager du et par foliebakker med i rygsækken også, det gør det hele meget nemmere.

Til at skylle det hele ned, så skal der medbringes en god champange, lidt vand og lidt sodavand/øl, alt efter hvad I er til. Lidt frisk frugt til dessert er en sikker vinder. Når det kommer til vand er det meget vigtigt at have i mente hvor længe I er afsted, da det er ret væsentligt at få drukket en del. Især hvis I tager afsted i sommerhalvåret.

Af de praktiske ting, så husk solcreme, myggebalsam, lommelygte, powerbank til mobilen og så lidt glidecreme til hvis I skal hygge lidt ekstra om hinanden. Det kan faktisk være en rigtig god ide at have med, da sved og varme gør sex utrolig smertefuldt og besværligt.

På turen

Undervejs så vil jeg anbefale at I på forhånd aftaler hvor I kører hen og at I finder et hyggeligt sted at være, så der ikke kommer grimme overraskelser. Hvis I er bosat på Jylland er der rigtig mange og nemme muligheder, er det på Fyn er det, det samme. Tilgengæld kan Sjælland være lidt svær, da der ikke er samme skovarealer som på Jylland, så her kan Sverige varmt anbefales.

Til sidst er der ikke så meget andet at sige, end god og hyggelig tur. Pas på hinanden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *