Sådan holder du grøntsagerne friske i køleskabet

Kategorier Køkkenmaskiner

For 100 år siden var køleskabe noget der blev kølet af is og temperaturen forsøgte man manuelt at styre så godt som muligt, det var derfor en stor revolution da man begyndte at få de kompressorkølede skabe som vi kender idag og især da de begyndte at komme til privatpersoner og i en prisklasse som de fleste kunne holde til. Siden har udviklingen dog stået meget stille, det har mest af alt handlet om at isolere køleskabet bedre og optimere kompressoren hvis vi lige ser bort fra da amerikanerkøleskabe med vandautomat toppede.

Noget nyt som snart alle producenter er enige om er den næste revolution indenfor køleskabe er dog en ny 0 grader zone, der alt efter producenten har hvert deres navn. Det handler meget basalt om at sænke temperaturen i en række skuffer som så kan bruges til kød, grønt og andre ting hvor den ekstra holdbarhed gavner.

Herunder kan i se et amerikaner køleskab fra Siemens med deres Hyperfresh 0 grader zone, som hos dem er to skuffer med en lavere temperatur

 

Test viser at madvarer holder sig friske i op til 3 gange længere tid i denne zone, hvilket hurtigt kan tjene sig selv hjem ift. madspild.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *